Vejledning

  • >
    Vejledning

Vejledning hos Studievalg Danmark

Find dit lokale center her og se, hvornår og hvordan du kan få personlig vejledning. Skriv til os på mail eller ring på 3333 2000.

Hvem kan få vejledning?

Vi tilbyder vejledning til alle, der er på vej mod videregående uddannelse og ønsker vejledning. Vores største målgruppe er unge, der er i gang med eller har afsluttet en ungdomsuddannelse, men vi vejleder også voksne på eller uden for arbejdsmarkedet og voksne, der ønsker karriereskifte eller efter- og videreuddannelse. Vi også vejleder personer med udenlandske eksaminer, der ønsker at studere i Danmark.

Hvordan foregår personlig vejledning?

Vejledningen foregår som en samtale mellem dig og en studie- og karrierevejleder på en af vores mange adresser. Vejledningen kan handle om selve valgprocessen med alt den kan indeholde af tvivl, usikkerhed og ønsker om overblik. Det kan også være konkrete spørgsmål om f.eks. SU, optagelse, supplering af fag, adgangskrav m.m. Alle emner om uddannelse er vigtige og velkomne, store som små. Det er også helt okay at komme og sige “jeg aner ikke, hvad jeg vil”. Det centrale er nemlig at afklare dine ønsker, tanker, mål og muligheder. Dine refleksioner er vigtige elementer i vejledningen og vigtige for dit udbytte.

Få vejledning nær dig

De fleste steder skal du booke tid på forhånd. Det fremgår af det enkelte centers side. Du vælger selv, hvor du ønsker at få vejledning. Hvis du går på en ungdomsuddannelse, kan du booke vejledningen på din skole. Vi kan også træffes på mail og telefon.

Book tid til individuel vejledning her.

Vi glæder os til at vejlede dig!

Vejledning på ungdomsuddannelserne

Når du går på en ungdomsuddannelse, møder du studie- og karrierevejledere fra Studievalg Danmark. Her tilbyder vi både individuel vejledning og kollektive arrangementer.

Læs mere her
Copyright © 2020 Studievalg Danmark - All Rights Reserved