Studievalg Danmark - Podcast
Studievalg Danmark
BOOK SAMTALE
Ferielukket i uge 28 og 29. Vi er klar ved telefonen igen i uge 30. Rigtig god sommer!

Studievalg Danmark podcast

I Studievalg Danmark har vi vores helt eget podcast-univers, hvor vi debatterer og informerer om alt med relation til uddannelse, job og karriere.

Du vil kunne møde studerende fra mange forskellige typer af uddannelser, hvor du får et helt unikt og personligt indblik i, hvordan livet som studerende er og hvilke overvejelser der har ligget til grund for valg af den enkeltes uddannelse. Der er særlig fokus på de studerendes valgproces og motivation for både uddannelse, job og karriere.

Du kan også lytte til små korte Studievalg Danmark Q & A´s om optagelse på en uddannelse. Her vil emner som eksempelvis kvote 2, adgangskrav, plan B og C, motiveret ansøgning, gymnasial supplering og standby-pladser blive gennemgået.

Hvis du ikke har mulighed for at lytte til vores podcast her, kan du også finde vores podcastkanal under Studievalg Danmark på din favorittjeneste. Find den på - SpotifyGOOGLE PODCAST og APPLE PODCAST.

Hvis vores podcasts giver anledning til spørgsmål, er vi klar til at vejlede. Du kan booke vejledning, ringe eller sende en mail. Find vores kontaktoplysninger her.

Rigtig god fornøjelse!