Studievalg Danmark - Ansatte
Studievalg Danmark
BOOK SAMTALE
Lukket på telefonen 29. og 30. maj grundet seminar. Ring til os på mandag kl. 9.00-12.00 på 33332000

Sådan får du fat i os

Her finder du kontaktoplysninger til alle ansatte.

Leder du efter vores postadresser? Find dem HER

Har du hurtige og afklarende spørgsmål? Ring til vores hovednummer 3333 2000 (mandag-torsdag kl. 9.00-12.00).

Har du flere spørgsmål, eller er du meget i tvivl om dine muligheder og valg?

BOOK SAMTALE

Marts 2024

Sekretariat

I sekretariatet er den vigtigste opgave at understøtte og udvikle vejledningen og tage hånd om tværgående opgaver, som fx kommunikation, økonomi og HR. Vi samarbejder tæt med uddannelsesinstitutioner, interesseorganisationer og andre aktører i vejledningsverdenen. Sekretariatet er placeret i Odense. 

Studie- og karrierevejledere

Find din lokale vejleder

I Studievalg har vi et stærkt team af professionelle studie- og karrierevejledere. Vi hjælper dig med dit uddannelses- og karrierevalg. Vi vejleder om uddannelser i hele landet. Vi har styr på krav, regler, ansøgning, tvivl, valgprocesser og meget mere.

Find din lokale vejleder ved åbne dit geografiske område. Du kan også ringe til vores hovednummer eller booke en samtale.

Studievalgs ledelse

Vores ledelse består af en direktør, en sekretariatsleder og syv centerledere. Vores direktør har det øverste administrative ansvar samt det overordnede ansvar for den daglige ledelse og drift. De otte ledere har bl.a. ansvar for personalet og for at skabe udvikling og sammenhæng i den daglige drift i de forskellige afdelinger/centre. Direktøren og alle ledere arbejder tæt sammen.