Kontakt

  • >
    Kontakt

Studievalg Danmark,
Vi vejleder nær dig

Ring til os

Har du hurtige og afklarende spørgsmål?
Ring til os på 3333 2000
Telefonen er åben mandag-torsdag kl. 9.00-12.00.

Skal vi ringe til dig?

Har du flere spørgsmål, eller er du i tvivl om dine muligheder og valg?

Book tid på vores landsdækkende telefon- eller zoomvejledning. Book her.

Til pressen

Studievalg Danmark inviteres ofte af medier og samarbejdspartnere til at give et indblik i vejledning og vores kendskab til unge og videregående uddannelse.

For pressehenvendelser, kontakt:

Direktør Mathilde Tronegård
E-mail: mat@studievalg.dk
Tlf.: 3333 2001

Download pressemateriale her.

Find Studievalg Danmark nær dig

Studievalg Danmark tilbyder uvildig, gratis og landsdækkende vejledning om uddannelses- og karriereveje. Vi vejleder nær. Under hvert center kan du se vores adresser. Du finder alle vejledningsadresser på vores bookingside.

 

Sikker Mail

Hvis din henvendelse indeholder oplysninger af privat karakter (personfølsomme oplysninger), kan du kontakte os via sikker mail på linket nedenfor. Du skal bruge dit NemID for at bruge denne funktion. Husk at skrive, hvor i landet du kommer fra, så din henvendelse bliver rettet til dit lokale studievalgscenter. Hvis din henvendelse er til en bestemt vejleder i Studievalg Danmark, skal du huske at skrive det i beskeden.

Brug sikker mail

Til samarbejdspartnere

I Studievalg Danmark er vi meget opmærksomme på betydningen af et godt og konstruktivt samarbejde. Vi er en lille organisation, som er meget bevidste om, at der er andre, der også hjælper unge og voksne på vej i forhold til videregående uddannelse. Studievalg Danmark samarbejder tæt med alle ungdomsuddannelser i Danmark. Vi deltager løbende i nationale og internationale udviklingsprojekter. Ud over det daglige samarbejde afholdes en række faste møder for vejlederne i hver region, og vi inviterer desuden til møde, når der opstår aktuelle vejledningsfaglige emner af fælles interesse. Vi har etableret faste Studievalgsråd i hver af vores regioner. Her mødes repræsentanter for uddannelsesinstitutioner og beskæftigelsesområdet til orientering og drøftelse af, hvad der rører sig i forhold til uddannelse og beskæftigelse lokalt og nationalt.