Studieskift

Er du stoppet på dit studie, eller overvejer du at gøre det? Og har du brug for hjælp til processen? Så læs med her

 

 

Studietvivl eller studieskift

Hos Studievalg Danmark møder vi hvert år mange unge, der af forskellige årsager overvejer eller vælger at skifte studie. Det kan bl.a. være på grund af trivsel, boligforhold, økonomi, oplevelse af studiemiljøet, det faglige indhold eller jobperspektiver. Der kan opstå en masse spørgsmål, usikkerhed og tvivl i forhold til fremtiden og et eventuelt studieskift. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os eller få personlig vejledning på en af vores mange adresser.

Kontakt

Individuel vejledning

Uanset om du er i tvivl om dit studie, eller du har taget beslutningen om at skifte studie, hjælper vi dig med at få et overblik over dine muligheder. Vi snakker bl.a. om tvivl, værdier og sætter fokus på forskellige valgstrategier. På den måde får du redskaber til at komme videre i processen. En snak med os kan sætte nye perspektiver på de oplevelser og erfaringer, du allerede har gjort dig på dit studie og kan være med til at kvalificere dit næste studievalg. VI hjælper dig også med at få styr på viden om optagelsesproces og -krav på et nyt studie.

Book vejledning

Deltag i vores workshop

 

Vi ved, at det kan være en svær og til tider ensom proces at befinde sig i. Derfor vil vi gerne invitere dig til at deltage i vores workshop Studieskift – videre til en ny uddannelse?, hvor du sammen med en vejleder og andre i samme situation som dig får mulighed for at arbejde med dit studieskift ved at kigge både bagud og fremad.

Formålet med workshoppen er:

  • at skabe rum til at dele tanker, oplevelser og erfaringer
  • at bruge disse tanker, oplevelser og erfaringer til at kvalificere jeres nye studievalg
  • at udfordre perspektiver og udvide horisonter
  • at give jer hver især både værktøjer, lyst og mod til at fortsætte processen på egen hånd efter workshoppen

Lyder det som noget for dig? Så tilmeld dig i

Aarhus

eller

København

Er du stadig indskrevet på dit studie? Husk, at du også kan tale med vejlederen på din uddannelse.