Studievalg Danmark - Forældreguide (1)
Studievalg Danmark
BOOK SAMTALE
Lang ventetid til bookede online og telefoniske samtaler. Ring til vores hovednummer på 33332000, send en mail eller book en fysisk samtale.

Forældreguide - information til forældre med unge i sabbatår

15 maj 2024 - kl. 19.00

Forældreguide - information til forældre med unge i sabbatår

Er du forælder til en student, der holder sabbatår?

I samarbejde med Headspace tilbyder Studievalg Danmark et online forældremøde, hvor vi informerer om uddannelsesveje og vejledningsmuligheder efter gymnasiet - og hvor vi samtidig sætter fokus på det at være ung, sårbar, usikker og i tvivl om det fremtidige uddannelsesvalg.

For de fleste unge er forældre stadig den primære samtalepartner, når det gælder overvejelser om uddannelsesvalget. Og da mange unge samtidig satser på at blive afklaret om uddannelsesvalget i løbet af sabbatåret, oplever forældre ofte et behov for at blive klædt bedre på for at kunne give god sparring til den unge.  

På forældremødet vil vi give et overblik over de forskellige uddannelsestyper og mulighederne for at få information, inspiration og vejledning om konkrete uddannelser. Og vi vil forsøge at sætte ord på den usikkerhed og tvivl, som er virkeligheden for mange unge, og som blandt andet kan resultere i, at forældre kan opleve modstand, når der skal tales om fremtiden.

Hånd klikker

Tilmeld Forældreguide