Kontakt

  • >
    Kontakt

Studievalg Danmark,
Kontaktoplysninger

Du kan altid henvende dig til Studievalg Danmark ved at sende en e-mail til os.

Skriv til dit lokale center, hvis du har brug for vejledning om valg af uddannelse:

Nordjylland@studievalg.dk

Midtvestjylland@studievalg.dk

Fyn@studievalg.dk

Oestjylland@studievalg.dk

Sydjylland@studievalg.dk

Hovedstaden@studievalg.dk

Sjaelland@studievalg.dk

Øvrige henvendelser kan rettes til studievalg@studievalg.dk.

Ring til Studievalg Danmark på 3333 2000
Mandag – torsdag:  09.00 – 12.00.

Mandag- torsdag fra kl. 12.30 – 15.00 kan du booke vores landsdækkende telefon-/Zoomvejledning.
Hver  tirsdag har vi også åbent kl. 16.30 – 19.00. Book vejledning her.

Presse:

Studievalg Danmark inviteres ofte af medier og samarbejdspartnere til at give et indblik i vejledning og vores kendskab til unge og videregående uddannelse.

For pressehenvendelser, kontakt:

Direktør Mathilde Tronegård
E-mail: mat@studievalg.dk
Tlf.: 3333 2001

Download pressemateriale her.

Find Studievalg Danmark nær dig

Studievalg Danmark har syv regionale vejledningscentre, hvor vi tilbyder uafhængig, gratis og landsdækkende vejledning om valg af videregående-, erhvervsuddannelse og karriere. Find vejledning i nærheden af dig. Under hvert center kan du se vores adresser.

Sikker Mail

Hvis din henvendelse indeholder oplysninger af privat karakter (personfølsomme oplysninger), kan du kontakte os via sikker mail på linket nedenfor. Du skal bruge dit NemID for at bruge denne funktion. Husk at skrive, hvor i landet du kommer fra, så din henvendelse bliver rettet til dit lokale studievalgscenter. Hvis din henvendelse er til en bestemt vejleder i Studievalg Danmark, skal du huske at skrive det i beskeden.

Brug sikker mail

Til samarbejdspartnere

I Studievalg Danmark er vi meget opmærksomme på betydningen af et godt og konstruktivt samarbejde. Vi er en lille organisation, som er meget bevidste om, at der er andre, der også hjælper unge og voksne på vej i forhold til videregående uddannelse. Studievalg Danmark samarbejder tæt med alle ungdomsuddannelser i Danmark. Vi deltager løbende i nationale og internationale udviklingsprojekter. Ud over det daglige samarbejde afholdes en række faste møder for vejlederne i hver region, og vi inviterer desuden til møde, når der opstår aktuelle vejledningsfaglige emner af fælles interesse. Vi har etableret faste Studievalgsråd i hver af vores regioner. Her mødes repræsentanter for uddannelsesinstitutioner og beskæftigelsesområdet til orientering og drøftelse af, hvad der rører sig i forhold til uddannelse og beskæftigelse lokalt og nationalt.