Vi vejleder nær dig

  • >
    Forside

Tal med en vejleder hos Studievalg Danmark

Vi vejleder om uddannelses- og karriereveje. Hos os møder du vejledere, som tilbyder faglig, uvildig og gratis sparring til dine valg. Læs mere og bliv klogere på, hvordan vejledningen foregår, og hvordan du får fat i os.

Dit Studievalg

Telefon- og zoomvejledning

Vi tilbyder telefon- og zoomvejledning på forskellige måder. Har du hurtige og afklarende spørgsmål, kan du ringe på på 3333 2000 hver mandag – torsdag kl. 09.00 – 12.00.

Har du flere spørgsmål, eller er du meget i tvivl om dine muligheder og valg? Book telefon- eller zoomvejledning og bliv ringet op eller inviteret til et virtuelt møde. Mandag, onsdag og torsdag fra 12.30 – 15.00 samt tirsdag og torsdag fra 16.30 – 19.00. Book vejledning her.

Studievalg Danmarks arrangementer

Vi tilbyder en række arrangementer, hvor vi holder oplæg om bl.a. sabbat, optagelse.dk, studieskift og uddannelse i udlandet mv. Nogle afvikles på Zoom og andre fysisk.

Uanset om du er tilknyttet en ungdomsuddannelse, holder sabbat eller andet, er du meget velkommen.

Det er gratis, men husk tilmelding!

Find vores tilbud her

Følg os på de sociale medier

Facebook og Instagram holder vi dig opdateret med vigtige frister og den nyeste viden om uddannelse og optagelse.

Vi fortæller om vores arrangementer, se hvad der sker i uddannelsesverdenen og få inspiration til DIT uddannelsesvalg.  Vi fortæller også om åbent hus i hele landet og giver inspiration til dine sabbatår.

Følg også vores Facebookgrupper om kvote 2 og sabbatår.

Her finder du inspiration fra andre i samme båd.

Sabbatår

Overvejer du at holde sabbatår, men er i tvivl om, hvad du skal? Du mangler måske inspiration og gode råd?

Studievalg Danmark podcast

Et podcastunivers om uddannelse, job og karriere. Giver vores podcast anledning til spørgsmål, er vi klar til at vejlede.

Er du forælder til en gymnasieelev?

Hvis du er forælder til en gymnasieelev, kan du her få input til, hvordan du kan støtte deres overvejelser om fremtiden.

Vejledning nær dig

Studievalg Danmark tilbyder uafhængig, gratis og landsdækkende vejledning om valg af videregående uddannelse, erhvervsuddannelse og karriere. Find dit lokale center på kortet og se, hvor og hvordan du kan få vejledning.

Copyright © 2021 Studievalg Danmark - All Rights Reserved