Vejledning

  • >
    Vejledning hos Studievalg Danmark

Vejledning hos Studievalg Danmark

I vores vejledning har vi fokus på at se muligheder og alternative veje. Vi kan vejlede dig til at perspektivere dine forskellige overvejelser og lægge nye planer.

På vores bookingside vælger du selv, hvor og hvordan du ønsker at få vejledning. Du kan både få vejledning med fysisk fremmøde flere steder i landet og på telefon. 

Hvis du klikker på “Book vejledning med fysisk fremmøde”, kan du booke en tid til en vejledning, der hvor det passer dig. Hvis du klikker på “Book vejledning på telefonen”, kan du booke en tid når det passer dig bedst. Du vil blive ringet op af en vejleder i det valgte tidsrum.

Book tid til individuel vejledning her

Hvis du oplever problemer med at booke en tid, så er du velkommen til at ringe til os på 33 33 20 00.

Hvordan foregår personlig vejledning?

Vejledningen foregår som en samtale mellem dig og en studie- og karrierevejleder på en af vores mange adresser eller i telefonen. Vejledningen kan handle om selve valgprocessen, med alt den kan indeholde af tvivl, usikkerhed og ønsker om overblik. Det kan også være konkrete spørgsmål om f.eks. SU, optagelse, supplering af fag, adgangskrav m.m. 

Alle emner om uddannelse er vigtige og velkomne, store som små. Det er også helt okay at komme og sige “Jeg aner ikke, hvad jeg vil”. Det centrale er nemlig at afklare dine ønsker, tanker, mål og muligheder. Dine refleksioner er vigtige elementer i vejledningen og vigtige for dit udbytte.

 

Vi vil gerne hjælpe dig videre.
Hvis du har brug for hjælp til at søge uddannelse – eller at finde flere drømmeuddannelser – så søg hjælp i god tid. Alt for mange kommer først i marts og pludselig er der ikke tid til at kvalificere sig – eller have tid nok til at overveje de alternative uddannelsesmuligheder. 

 

Vi glæder os til at vejlede dig!

Copyright © 2020 Studievalg Danmark - All Rights Reserved