Gode links

Studievalg Danmark har samlet en række nyttige links til dig som er studerende, overvejer at søge en uddannelse eller går med tanker om at udforske studie-og arbejdslivet i udlandet.

Har du brug for viden og information om uddannelser i Danmark?

Uddannelsesguiden har samlet mange af de informationer du har brug for til dit studievalg. Er du i tvivl om, hvilke uddannelser der passer til dig, kan du prøve de forskellige inspirationsværktøjer. Du kan f.eks. sammenligne flere uddannelser eller sætte dine interesser i spil i ’Studievælgeren’. Har du blot brug for et overblik over ansøgningsfrister og optagelse, kan du læse mere om kvote 1 og kvote 2, prioritering og standby.

Overvejer du at studere eller arbejde i udlandet?

Gribverden.dk har samlet information og inspiration til dig der ønsker at studere, arbejde eller tage praktik i udlandet. Du kan desuden læse om hvad du skal gøre dig af tanker, inden du rejser til udlandet, og få et overblik over udlandsstipendium og SU.

Are you interested in studying in Denmark?

If you want to know how the education system works in Denmark or want to know how to apply for university, this site offers all the information you need:

studyindenmark.dk

Er du udlænding, og ønsker du at studere i Danmark?

På borger.dk finder du information om, hvad det kræver, for at få lov at studere i Danmark samt om opholdstilladelse, arbejdstilladelse, statsborgerskab, m.m.

 

Er du klar til at tage en ny uddannelse, selvom det er ved at være nogle år siden, at du blev student?

Guiden på voksenuddannelse.dk hjælper dig med at komme videre i dit arejdsliv ved at vise dig hvilken uddannelse eller hvilke kurser, der passer til dig.

Har du brug for viden om specialpædagogisk støtte?

Hvis du er studerende med en funktionsnedsættelse har du mulighed for, at søge specialpædagogisk støtte. Læs mere her. Find desuden information i vores artikel om Hjælp og Støtte her.

 

Har du brug for viden og information om SU?

Er du usikker på, hvornår du har ret til SU, hvor meget du kan få, og hvor meget du må tjene ved siden af? Find svarene på su.dk.

Hvis du har brug for yderligere hjælp med valg af studie, er du altid velkommen til at booke en tid hos en af Studievalg Danmarks vejledere eller kontakte os inden for vores åbningstider.

Copyright © 2020 Studievalg Danmark - All Rights Reserved