Gode links

Studievalg Danmark har samlet en række nyttige links til dig, som f.eks. er studerende, overvejer at søge en uddannelse eller går med tanker om at udforske studie- og arbejdslivet i udlandet.

Har du brug for viden og information om uddannelser i Danmark?

Uddannelsesguiden har samlet mange af de informationer, du har brug for til dit studievalg. Er du i tvivl om hvilke uddannelser, der passer til dig, kan du prøve de forskellige inspirationsværktøjer. Du kan fx sammenligne uddannelser med ‘Uddannelseszoom’ , Erhvervsuddannelseskortet eller sætte dine interesser i spil i ’Studievælgeren’.

Overvejer du at studere eller arbejde i udlandet?

Gribverden.dk har samlet information og inspiration til dig, der ønsker at studere, arbejde eller tage praktik i udlandet. Du kan desuden læse om, hvad du kan gøre dig af tanker inden du rejser til udlandet og få et overblik over udlandsstipendium og SU.

Are you interested in studying in Denmark?

If you want to know more about the education system in Denmark or how to apply for universities, this site offers all the information you need: studyindenmark.dk

Er du udlænding og ønsker du at studere i Danmark?

På borger.dk finder du information om, hvad det kræver for at få lov at studere i Danmark samt information om opholdstilladelse, arbejdstilladelse, statsborgerskab m.m.

 

Er du klar til at tage en ny uddannelse selvom det er ved at være nogle år siden, du blev student?

Guiden på voksenuddannelse.dk hjælper dig med at komme videre i dit arbejdsliv ved at give dig eksempler på hvilke uddannelser og kurser, der måske kunne være noget for dig.

Har du brug for viden om specialpædagogisk støtte?

Hvis du er studerende med en funktionsnedsættelse har du mulighed for at søge specialpædagogisk støtte (SPS). Du kan læse mere her og her.

 

Har du brug for viden og information om SU?

Er du usikker på, hvornår du har ret til SU, hvor meget du kan få og hvor meget du må tjene ved siden af? Find svarene på su.dk.

Hvis du har brug for yderligere hjælp til valg af uddannelse, er du altid velkommen til at booke en tid hos en af Studievalg Danmarks vejledere eller kontakte os inden for vores åbningstider.