Center Hovedstaden og Bornholm

  • >
    Hovedstaden og Bornholm

“Jeg gik fra ikke at have nogen anelse, til at få et overblik og føle, at jeg har en række muligheder, jeg ikke selv havde opdaget.”
– Citat fra vejledningssøgende

 

Hos Center Hovedstaden og Bornholm kan du få vejledning om valg af videregående uddannelse og karrieremuligheder. Vi tilbyder individuel og afklarende vejledning, der bidrager til processen med at træffe et reflekteret valg af videregående uddannelse. Du vil møde vejledere, der lytter og udfordrer dit uddannelses- og karrierevalg, og som er opdaterede på adgangskrav, optagelsesregler og ansøgningsprocedurer.

Du er altid velkommen til at booke tid til en individuel samtale i vores vejledningscenter på Nørrebro eller på Bornholm, hvis du har brug for vejledning. Vi holder desuden løbende workshops og informationsmøder med skiftende temaer. Hvis du er elev på en ungdomsuddannelse, kan du tage kontakt til vejlederen fra Studievalg på din skole.

Du kan også kontakte os pr. mail eller telefon.

Studievalg Danmark,
Center Hovedstaden og Bornholm

København
Valhalsgade 5
2200 København N

hovedstaden@studievalg.dk

Bornholm
Merkurvej 10
3700 Rønne

Telefon: 3333 2000

Telefontid:
Mandag-torsdag
Kl. 9.00-12.00 og 12.30-15.00

3. februar 2020København

Motiveret ansøgning

4. februar 2020København

Optagelse i kvote 2

10. februar 2020Aarhus

Finding Your Way through the Danish Educational System

Studieskift?

Hos Studievalg taler vi hvert år med mange, der har skiftet eller overvejer at skifte uddannelse. Vi ved, at det kan være en svær proces at komme videre, når man har besluttet sig for at stoppe på sin uddannelse. I Center Hovedstaden kan du udover individuel vejledning også blive tilbudt at deltage i en workshop om studieskift. Vi vil bede dig om at besvare et kort spørgeskema. Spørgeskemaet giver mulighed for at booke det vejledningstilbud, der passer bedst til dig og din situation.

Spørgeskema Studieskift

Mød de ansatte

Hos Center Hovedstaden og Bornholm er vi 20 ansatte. Vi vejleder på alle ungdomsuddannelser i Hovedstadsområdet og på Bornholm.

Ansatte ved Center Hovedstaden og Bornholm

Materialer til vejledning hos Studievalg Danmark, Center Hovedstaden og Bornholm

Materialer, Center Hovedstaden og Bornholm
Copyright © 2020 Studievalg Danmark - All Rights Reserved