EUD festival 2022

Overvejer du en erhvervsuddannelse? 

Dato: 24. november 2022 kl. 13.00-14.00 

I forbindelse EUD Festival 2022 i samarbejde med Fredericia Kommune, Skills Denmark og Region Syddanmark afholder vi fire online informationsmøder, hvor du kan høre om vejen hen til en erhvervsuddannelse og hvordan det er, at tage en erhvervsuddannelse.

Hør en underviser og/eller læring fortælle om bl.a.:

  • Fakta om uddannelsen
  • Hverdagen på skoleperioder
  • Hverdagen på lærepladsen

Til dette online informationsmøde, kan du møde Fie og Amanda fortælle om, hvordan det er at gå på Tietgen, hvordan vejen derhen har været og hvordan tiden på skole og lærepladsen er.

Fie fortæller:

Hej mit navn er Fie Holbæk Dralle, jeg er 25 år og er bosat i Marslev, som ligger lige lidt ude for Odense.
Jeg tog tilbage i februar 2022 et 5 ugers grundforløb (EUS/EUD) hos Tietgen Business, hvor jeg valgte at læse kontor med speciale i administration, der havde vi fagene virksomhedskommunikation, Erhvervsinformatik og USF – kontor.
Efter de 5 uger med eksamen osv. skulle vi ud at finde elevplads, og jeg var heldig at lande hos Palle Holmegaard Transport A/S. Her sidder jeg med forskellige opgaver såsom dagssedler, palleregnskab og fragtbreve. Og så sidder jeg selvfølgelig med HR og administrative opgaver, såsom at lave kontrakter til nye medarbejdere og få dem oprettet i alle vores systemer fx dataløn. Derudover melder jeg skader ind til, hvis vi har haft uheld med personskade eller lastbilskader. Jeg får også meget snart lov til at prøve at lave løn til vores 120 chauffører. Så jeg er endt et sted, hvor jeg får lov til at komme hele vejen rundt om, hvad det vil sige at sidde i HR og administrations faget.

Mød Fie

Mød Amanda

Amanda fortæller:

Hej, mit navn er Amanda Falck Schmidt, jeg er 25 år, og bor i Vissenbjerg sammen med min kæreste og vores lille hund.

Efter gymnasiet startede jeg på sygeplejerskeuddannelsen, da jeg følte at min interesse lå der. Efter at have været i praktik på denne uddannelse, fandt jeg ud af at det ikke var mig. 

Et familiemedlem gjorde mig opmærksom på EUS-forløbet, hvilket er et forløb man kan tage, hvis man har en gymnasial baggrund.  Tilbage i september 2021 tog jeg derfor et online 5 ugers EUS-forløb med kontor som retning. 

Efter EUS-forløbet har jeg fået elevplads på hovedkontoret i Totalbanken. 

Her løser jeg en række forskellige administrative opgaver i Forretningssupport, hvor både BackOffice, support, kundecenteret Totalbanken Direkte, specialistopgaver (bolig, pension, forsikring, AML, fraud) og en masse andet er organisatorisk placeret. 

De administrative opgaver jeg løser er bl.a. behandling af udenlandske overførsler, dokumenthåndtering i forbindelse med bolighandler, bogholderi, kortindsigelser, besvarelse af kundehenvendelser, ekspeditionsopgaver i bankens kundecenter Totalbanken Direkte m.v.

Tilmeld dig 👉  her

Ved at tilmelde dig vil du få en reminder om det online informationsmøde og du vil få tilsendt linket til din mail. Derudover vil du få eftersendt en PDF med en masse links med gode hjemmesider, hvor du kan finde information.

Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig, så kan du tilgå det online informationsmøde tirsdag den 22. november kl. 9.45-10.45 via dette link.

Afholdes af

Stine Frøtorp

Studie- og karrierevejleder

3333 2068

stf@studievalg.dk

Peter Præstgaard

Centerleder

3333 2061

ppr@studievalg.dk