EUD festival 2022

Overvejer du en erhvervsuddannelse? 

Dato: 22. november 2022 kl. 13.00-14.00 

I forbindelse EUD Festival 2022 i samarbejde med Fredericia Kommune, Skills Denmark og Region Syddanmark afholder vi fire online informationsmøder, hvor du kan høre om vejen hen til en erhvervsuddannelse og hvordan det er, at tage en erhvervsuddannelse.

Hør en underviser og/eller læring fortælle om bl.a.:

  • Fakta om uddannelsen
  • Hverdagen på skoleperioder
  • Hverdagen på lærepladsen

På dette online informationsmøde kan du høre Thorbjørn og Michelle der begge har taget en gymnasial uddannelse, fortælle om vejen hen til erhvervsuddannelsen som Social- og Sundhedsassistent. De vil bl.a. fortælle om karrierevejen til erhvervsuddannelsen, generel fakta om uddannelsen, hverdagen på erhvervsskolen og hverdagen på lærepladsen.

Mød Michelle og Thorbjørn

Thorbjørn fortæller:

Ligesom mange andre valgte jeg en gymnasial uddannelse. Jeg fulgte med flokken. Efter gymnasiet tog jeg et job som afløser/ufaglært i hjemmeplejen, grundet der skulle nogle penge i kassen. Jeg var nervøs og spændt samtidig, da det er et grænseoverskridende job på mange punkter. Da jeg havde arbejdet der i et par måneder indså jeg, at det var noget der vækkede min interesse og min nysgerrighed. Derfor valgte jeg at søge ind på SOSU-assistenten for at udforske denne nye verden. Jeg er rigtig glad for uddannelsen og jobbet, samt mit valg. Jeg føler at det giver en større livsglæde og en større motivation for at møde på arbejde vel vidende om at man gør en forskel for en hel del mennesker.

Læs om Michelles uddannelsesvej her:

Tilmeld dig 👉  her

Ved at tilmelde dig vil du få en reminder om det online informationsmøde og du vil få tilsendt linket til din mail. Derudover vil du få eftersendt en PDF med en masse links med gode hjemmesider, hvor du kan finde information.

Hvis du ikke ønsker at tilmelde dig, så kan du tilgå det online informationsmøde tirsdag den 22. november kl. 9.45-10.45 via dette link.

Afholdes af

Anja Lene Røjkjær Olsen

Studie- og karrierevejleder

33332051

alr@studievalg.dk

Peter Præstgaard

Centerleder

3333 2061

ppr@studievalg.dk